Shop info


DingRepairBeverwijk surfboard reparaties regio Noord-Holland

Let op! Vanaf september nemen wij even geen reparaties meer aan. De webshop is nog open.

Na enkele jaren van shapen en het repareren van boards voor vrienden en surfers uit de buurt van Wijk aan Zee werd in 2017 de kleine schuur verlaten en begon Otto Brons DingrepairBeverwijk in een nieuwe werkplaats op de Parallelweg 7 in Beverwijk. In de nieuwe repairshop kun je terecht met al je gewonde surfboards, vinnen en ander surfmateriaal. DingRepairBeverwijk maakt gebruik van hoogwaardig materiaal zoals glasvezel van Hexcel, SILMAR en SICOMIN surf resins, Marko foam blanks en Airbrush kleur herstel. Wij proberen een surfboard altijd weer zo snel mogelijk uit ons Boardhospital te ontslaan, zodat jij weer snel kan rippen!

Omdat wij ook zelf regelmatig in Wijk aan Zee een golfje pakken raden wij altijd aan eerst even van te voren te bellen. Wij zijn makkelijk te bereiken via telefoon, whatsapp of email. Ook in het weekend.

De kosten van een reparatie zijn altijd verschillend. Zo hangt dit af van het materiaaltype van het board en of er eventueel kleurherstel moet plaatsvinden.Wij voeren onder andere de volgende repairs uit; dings, cracks, de-laminatie, vervangen finboxen, leashplugs, finplugs, gebroken boards en veel meer. Ook kun je bij ons terecht voor het herstellen van kleuren en beschadigde vinnen, of wil je een gaaf artwork op je board? Hiervoor zijn enkele hele creatieve artiesten beschikbaar! Wil je een board laten shapen naar wens? Of zoek je een plek waar je zelf je eigen droomboard kan bouwen? Ook hiervoor kun je terecht bij DingRepairBeverwijk. 

Wil je weten wat een reparatie ongeveer kost? Stuur een appje met foto naar 0623607827 of kijk op onze prijslijst.

Naast reparaties verkopen wij ook surfgerelateerde producten zoals leashes, tailpads, vinnen en tevens losse finboxen, finscrews en reparatie producten. Neem dus snel een kijkje in onze nieuwe webshop!

DingRepairBeverwijk is makkelijk te bereiken vanuit alle richtingen en ligt op de weg naar de surfspot Wijk aan Zee. Op de Parallelweg 7, 1948NK in Beverwijk vlak naast de snelweg. Er is gratis parkeren voor de deur.